• Осінні секрети хорошого настрою: гарбузяні дива

    Осінні секрети хорошого настрою: гарбузяні дива Осінні секрети хорошого настрою: гарбузяні дива Осінні секрети хорошого настрою: гарбузяні дива Осінні секрети хорошого настрою: гарбузяні дива Осінні секрети хорошого настрою: гарбузяні дива

    У повсякденних тривогах, сумних новинах нам просто необхідні маленькі приємності і не важливо що це!.. Поки ми живемо і можемо подарувати хоча б незначну мить радощів – ми повинні це робити, як би важко не було.

    11 жовтня осінніми секретами гарного настрою поділилися зі своїми користувачами фахівчині книгозбірні №3 та членкині клубу «Пролісок». Провели свято несподіваних жартів, веселих розваг, смішнючих драйвових гуморесок та віршів, дивних карколомних цікавинок.

    Бібліотекарки підготували цей захід до Всесвітнього дня ментального здоров’я, який відбувся 10 жовтня. «Гарбузяні дива» – така його назва. Головний герой – певно, що гарбуз. Вродило їх цьогоріч на славу. І зелені, і жовті, помаранчеві, піпіани і «гитари», що лікують і смакують. Гарбузці, гарбузенятка, гарбузики, гарбузята, гарбузища й гарбузяки…

    Розпочали гарбузувати з різноманітної інформації, присутні дізналися безліч цікавих фактів про сам гарбуз: звідки він до нас приїхав, як його вирощують, що можна з нього створити, а що зварити, як лікує, як смакує. Із захопленням відвідувачі спостерігали і здобували перемогу в гарбузових розвагах. Стали акторами гарбузового театру, дізналися рецепт авторської гарбузової каші, пообіймалися з гарбузами та друзями, посмакували гарбузовим пирогом, зібрали насіння для дачного сезону 2025.

    У книгозбірні були створені вишукані фотозони, що дало змогу залишити яскраві світлини на згадку.

    Свято подарувало безліч яскравих, незабутніх, позитивних, неймовірних вражень!

     

    Ксенія Гнуда.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше