• «Поліфонія осені» – 2024

    «Поліфонія осені» – 2024 «Поліфонія осені» – 2024 «Поліфонія осені» – 2024 «Поліфонія осені» – 2024 «Поліфонія осені» – 2024

    День художника відзначають не лише художники, а й пересічні жителі Білої Церкви. З нагоди свого професійного свята кожного року творчі і талановиті білоцерківські митці роблять неймовірний подарунок для містян – виставку художніх робіт «Поліфонія осені».

    Кожного року експозиція різна, але цього року вона світла, яскрава та різнопланова. Більше 50 картин 26 учасників виставки дарують справжнє задоволення. Увазі поціновувачів мистецтва пропонуються майже усі мистецькі техніки: олійний та акварельний живопис, графіка, пастель, тромпльой (тромплей), акрил, гуаш, алкогольні чорнила. Також є можливість познайомитися ближче з: авторською технікою Максима Василенка – скульптурами з металу; розписаними гільзами від Ольги Янчук та сценографічними макетами від Ірини Рибак.

    На відкритті виставки очільниця управління культури і туризму Юлія Ковальська привітала художників із святом, подякувала за чудову виставку та від імені секретаря міської ради вручила митцям Подяки за високу професійну майстерність служіння Музі.

    Приємним подарунком для присутніх стали музичні твори у виконанні учениці школи мистецтв №1 ім. Юрія Павленка Аліни Гільової.

    Про виставку можна багато говорити, але її потрібно бачити. Тож у білоцерківців є нагода відвідати виставкову залу, яка діє у бібліотеці-філії №5 (просп. Незалежності, 55) та отримати насолоду від мистецтва.

     

    Любов Михайлюк.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше