• Таємниця еліксиру молодості

    Таємниця еліксиру молодості Таємниця еліксиру молодості Таємниця еліксиру молодості Таємниця еліксиру молодості Таємниця еліксиру молодості

    До Міжнародного дня людей золотого віку у бібліотеці-філії №2 відбувся літературно-музичний дивограй «Таємниця еліксиру молодості». У святковий, щедро напоєний теплом осінній день, працівниці книгозбірні гостинно вітали у затишній залі членів клубів «Зарічани» та «Любисток» Академії пенсіонерів.

    Бібліотекарка Олена Буяненко привітала присутніх зі святом, побажала не старіти душею та мати міцне здоров’я.

    Завідувачка книгозбірнею Світлана Линник зробила огляд літератури книжкової виставки «Літературні пігулки від самотності», адже книга має унікальну здібність – вона лікує людські душі.

    Позитивні вірші та гуморески, які підготували Лідія Макогон, Елла Лисяна та Любов Татаркіна покращили присутнім настрій.

    У виконанні членів клубів лунали улюблені українські пісні: «А роки летять», «Де Рось і Росава», «На довгі літа», «В зелене листя каштан убрався». Поважний вік – зовсім не старість, це довів член клубу «Зарічани» Микола Бичек, який порадував присутніх танцями народів світу.

    Родзинкою свята стали інсценівки «Таланти твої, Україно», «Їхали цигани» та «Народні музики».

    У приміщенні книгозбірні було так тепло і затишно, що учасникам заходу не хотілося розходитися по домівках. Спілкування продовжилося за смачним чаєм зі смаколиками, згадували молодість, події, людей, порівнювали життя колишнє і нинішнє.

    Наприкінці зустрічі кожен отримав жартівливе побажання із «Скриньки добрих побажань».

     

    Світлана Линник.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше