• Маленькі друзі, велика турбота

    Маленькі друзі, велика турбота Маленькі друзі, велика турбота Маленькі друзі, велика турбота Маленькі друзі, велика турбота Маленькі друзі, велика турбота

    Напередодні Всесвітнього дня захисту тварин працівниці бібліотеки-філії №4 сімейного читання завітали до ліцею-гімназії №16 та провели для учнів 4-В та 5-А класів урок доброти «Кожній тварині потрібна добра людина».
    Світлана Могорит розповіла дітям про важливість Дня захисту тварин, пояснила, чому так важливо про них дбати, провела вікторину «Загадки тваринного світу» та навела цікаві факти з життя світу природи.
    Діти з радістю розповідали про домашніх улюбленців – хтось приніс фото, а хтось намалював чотирилапого друга. У кожної дитини була своя унікальна історія про те, як вони рятували тварин або як піклуються про них щодня. Собаки, котики, папуги – всі ці маленькі герої отримали свою хвилинку слави на цьому доброму уроці.
    Жанна Харченко представила дітям цікаві книги про тварин, які є в бібліотеці. Особливо маленьким читачам сподобалися пригоди кота Кігтика Ковбаски з повісті Сергія Гридіна та історія про безпритульних собачок Жуки і Сіріуса, написана Грасі Олійко. Це оповідання розчулило багатьох дітлахів та змусило замислитися про важливість допомоги тваринам-безхатькам.
    Урок доброти став не тільки нагодою згадати про тварин, але й справжнім святом любові, дружби та турботи.

                                               

    Юлія Харченко.

     

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше