• Україна – країна нескорених

    Україна – країна нескорених Україна – країна нескорених Україна – країна нескорених Україна – країна нескорених Україна – країна нескорених

    Незламність українців, їхня любов до України, жага до життя та перемоги – вже доведений факт. Попри жорстокість та підступність ворога, народ України продовжує жити, працювати, любити, волонтерити та підтримувати Збройні Сили України.

    З нагоди Дня українського козацтва та Дня захисників і захисниць України у бібліотеці-філії №2 відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ «Україна – країна нескорених» за участю Народного Героя України, Народного артиста України, Заслуженого діяча мистецтв України, Генерала-осавула Чорноморського козацького війська, заступника Головного отамана Українського козацтва з питань мистецтва, артиста розмовного жанру, автора численних гумористичних творів Анатолія Демчука. Пан Анатолій з партнерами по команді вже не вперше завітав до Білої Церкви, зокрема до нашої книгозбірні.

    У виконанні майстра та «бійців» його «мистецького загону» Лесі Порядченко, Заслуженої діячки естрадного мистецтва України, та її талановитого сина, Лавреата всеукраїнських та міжнародних конкурсів розмовного жанру, Едуарда Порядченка лунали зворушливі вірші, звучали чудові пісні та гуморески Остапа Вишні і Павла Глазового. Артисти подарували глядачам багато позитивних та щемливих емоцій, які, як стверджували глядачі, допомагають моральному зціленню під час війни, коли їхні діти, онуки, рідні і близькі захищають Україну від ворога.

    Майстерне володіння словом, природний темперамент, вокальні та акторські дані артиста зробили зустріч незабутньою.

    Від пані Лесі присутні дізналися, що протягом останнього року їхній колектив почав співпрацювати з: ВГО «СГОУ «Народна РАДА», Благодійним фондом «Рідне Полісся», ГО «Товариство воїнів російсько-української війни», БО БФ «Захистимо і відбудуємо Україну разом», Академією Безпеки України, Всеукраїнським товариством «Просвіта» імені Тараса Шевченка та іншими громадськими та волонтерськими організаціями України, які своїми справами допомагають українським воїнам наближати Перемогу України.

    Кожен, хто завітав на концерт, зробив свій внесок на підтримку ЗСУ.

    Учасники заходу подякували «Мистецькому фронту» за добрі справи, за об’єднання та гуртування людей у такий тяжкий для рідної країни час.

    Наближаємо перемогу разом. Все буде Україна!

     

    Світлана Линник.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше