• Дорога до школи й до знань найсвітліша

    Дорога до школи й до знань найсвітліша Дорога до школи й до знань найсвітліша

    День знань – свято, яке символізує початок нового навчального року. У цей день школярі та студенти з новими силами і ентузіазмом повертаються до навчальних закладів після літніх канікул.
    З нагоди Дня знань фахівчиня бібліотеки-філії №4 сімейного читання Євгенія Ніколайчук провела для учнів 2-А класу Білоцерківської ПМЛГПш №16 перший урок «Дорога до школи й до знань найсвітліша». Бібліотекарка не тільки привітала дітей з початком навчального року, але й наголосила на важливості освіти та читання.
    Під час уроку пані Євгенія розповіла малечі, що саме знання допомагають розвиватися, відкривати нові можливості та досягати своїх мрій. Особливе значення має читання книг. Бібліотекарка підкреслила, що книги не лише розважають, але й є джерелом знань, вони допомагають краще розуміти світ навколо. Дітлахи дізналися, що бібліотека – це місце, де можна знайти багато цікавих та корисних книжок, які допоможуть у навчанні, а також розвиватимуть фантазію та уяву.
    Першокласники залюбки гортали сторінки яскравих видань, які нещодавно надійшли до бібліотеки. Особливий інтерес у малечі викликали довідкові видання для маленьких чомучок – книги, що відповідають на найрізноманітніші питання, які можуть виникнути у допитливих учнів.
    Цей урок став для дітей важливим стартом на шляху до знань і, сподіваємося, допоможе їм полюбити книги і навчання.
     
    Світлана Могорит.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше