• Незалежній державі цвісти й процвітати

    Незалежній державі цвісти й процвітати

    Напередодні Дня Незалежності України у бібліотеці-філії села Вільна Тарасівка для юних користувачів книгозбірні відбулася година історичної правди «Незалежній державі цвісти й процвітати».

    Бібліотекарка нагадала присутнім про те, що Україна 24 серпня відзначає 33-тю річницю проголошення Незалежності. 24 серпня 1991 року на позачерговій сесії Верховної Ради України депутати проголосували за ухвалення Акту проголошення незалежності України. Документ проголошував створення самостійної Української держави.

    Це важливе свято для держави, адже зараз, як і багато поколінь тому, українці виборюють свою незалежність зі зброєю в руках. Міцні воїни, непохитні атланти, в чиїх руках – майбутнє дітей та спокійний сон батьків. Саме українські Сили оборони гарантують усі наступні роки свободи та добробуту нашої держави. У руках наших захисників − майбутнє України.

    День Незалежності України кожного року нагадує не тільки українському народу, але і всьому світу, про існування нашої незалежної, демократичної та унікальної країни. Тільки почуття любові й глибокої гордості за Україну разом із твердою вірою в її світле та величне майбутнє, у святість цієї прекрасної землі дає кожному українцю, незалежно від того, молодий він чи сивий, чи живе він в Україні, чи в інших краях, право стверджувати: це моя країна, мій народ, моя Україна!

    У книгозбірні розгорнута книжкова виставка «І є держава Україна, і є її нескорений народ». Видання, представлені на книжковій виставці, знайомлять користувачів з державною символікою України, висвітлюють найважливіші аспекти української державності.

     

    Раїса Лисак.

     

     

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше