• У мирі й злагоді живи, Україно!

    У мирі й злагоді живи, Україно! У мирі й злагоді живи, Україно! У мирі й злагоді живи, Україно!

    Щороку 24 серпня Україна святкує День Незалежності. Це особливий день, коли ми згадуємо про те, як важливо мати свою власну державу, в якій люди живуть у мирі, свободі та злагоді.

    Традиційно до цього дня у бібліотеці-філії №4 сімейного читання відбулося свято рідної країни під назвою «У мирі й злагоді живи, Україно!» Захід став чудовою нагодою для малечі детальніше познайомитися з історією рідної країни та відчути гордість за неї.

    Учасників заходу зацікавила розповідь про історію виникнення Дня Незалежності. Читайлики дізнавалися, що саме символізує це свято та чому воно є важливим для кожного українця.

    Діти брали активну участь у різноманітних іграх та конкурсах. Захопливим моментом стала вікторина, під час якої присутні відповідали на запитання, демонструючи свої знання з історії рідної країни.

    Відгадування зашифрованих назв міст стало справжнім випробуванням для юних розумників, а складання з пазлів карти України не залишило нікого байдужим. Під час гри «Правда чи ні?» юні учасники мали можливість проявити свої логічні здібності, відгадуючи, що правда, а що вигадка з наведених фактів про країну.

    На завершення свята всі разом заспівали гімн України, що стало символічним підсумком заходу, підкресливши єдність та любов до своєї країни.

     

    Світлана Могорит.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше