• Ти будеш жити, Україно!

    Ти будеш жити, Україно! Ти будеш жити, Україно! Ти будеш жити, Україно! Ти будеш жити, Україно!

    День Незалежності України – одне з найважливіших свят українців. У цьому році нашій прекрасній, волелюбній, незалежній державі виповнюється 33!

    З нагоди відзначення Дня Незалежності України та Дня Державного Прапора України у бібліотеці №3 відбулася низка цікавих та пізнавальних заходів.

    В читальній залі філії оформлені книжково-ілюстративні виставки «Вільна та єдина наша рідна Україна» та «Жовто-синє знамено гордо ми підіймемо», на яких представлена література про історію і сучасність держави, українську мову, обереги, символи країни.

    Корисним для читачів став аукціон цікавих повідомлень «Українці, що удосконалили світ».

    Під час патріотичного міксу «Є у центрі Європи чудова країна – це незалежна моя Україна» присутні дізналися про довгий і складний шлях України до незалежності, згадали народні звичаї і традиції українців. Доповнив захід огляд книг біля книжкової виставки. Не забули й тих, хто в боротьбі за волю і кращу долю України не дожив до сьогоднішнього дня. Бібліотекарки за допомогою поезій поезію намагалися донести до читачів, що війна – це безумство та невиправдана жорсткість.

    Під час параду патріотичних ідей «Моя країна – Україна, я для неї можу …» читачам книгозбірні запропонували надати пропозиції, що кожен громадянин може зробити для України. У кожного були свої варіанти: читати та говорити українською мовою, мандрувати країною, гарно навчатися, не смітити на вулицях рідного міста тощо. А саме головне – захистити рідну Україну від рашистської навали.

    До Дня Незалежності України маленька читачка, надзвичайно талановита дівчинка Софійка Дишлева, взяла участь у патріотичному челенджі «Я люблю Україну, тому я…», організованому Київською обласною бібліотекою для дітей.

    Широ вітаємо всіх зі святом, кожного українця, незалежно від того, молодий він чи сивий, чи живе в Україні, чи в інших краях. Кожен має стверджувати: це моя країна, мій народ, моя Україна!

     

    Наталія Добровольська.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше