• На дозвіллі не сумуй, почитай і поміркуй

    На дозвіллі не сумуй, почитай і поміркуй На дозвіллі не сумуй, почитай і поміркуй На дозвіллі не сумуй, почитай і поміркуй На дозвіллі не сумуй, почитай і поміркуй На дозвіллі не сумуй, почитай і поміркуй

    Літні канікули – унікальна можливість більше читати й пізнавати нове!

    Працівниці книгозбірні №2 прагнуть зробити літо для юних читачів незабутнім, повним конкурсів, ігор, літературних вікторин, цікавих розваг.

    Теплого серпневого дня бібліотекарки запросили маленьких читайликів на літні розваги «На дозвіллі не сумуй − прочитай і поміркуй».

    На присутніх чекала інтелектуальна вікторина від бібліотекарки Тетяни Матвієнко, під час якої змагалися дві команди розумників. Перемогу здобули найактивніші та найуважніші. Під час заходу дітлахи мали змогу ознайомитись із новими журналами та коміксами, відгадували загадки, продовжували прислів’я.

    Бібліотекарка Іриною Осіпенко запропонувала читачам розгадати кросворд, скласти головоломки, знайти відмінності та створити асоціативні ланцюжки.

    Тож в бібліотеці був справжній мозковий штурм, а діти отримали багато позитивних емоцій та бажання розвивати свої знання та здібності.

     

    Ірина Осіпенко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше