• Новинки від видавництва «Nasha idea»

    Новинки від видавництва «Nasha idea» Новинки від видавництва «Nasha idea» Новинки від видавництва «Nasha idea» Новинки від видавництва «Nasha idea» Новинки від видавництва «Nasha idea»

    Днями в бібліотеку-філію №1 для дітей знову завітали представниці видавництва «Nasha idea», аби познайомити книголюбів з новинками.

    Представниця «Nasha іdea» Інна Головіна, презентуючи манги та комікси, вкотре наголосила на тому, що попит на них зростає в геометричній прогресії, бо саме через них у сучасних дітей пробуджується бажання читати, виникає інтерес до літератури.

    Несподіванкою для батьків стали книжечки українською мовою зі звуками для малюків. У її сторінки вбудовані спеціальні чипи, які при натисканні видають різноманітні звуки. Бавлячись, дитина цікаво та весело досліджує світ, розвиває моторику й мовлення та починає любити книжки.

    Бібліотекарки подякували представниці видавництва за подаровані книжки: «Щоденник тата-дракона», «Хорімія». Книголюбчики радітимуть такому дарунку.

    Читачі бібліотеки та їхні батьки з радістю поспілкувалися з юною блогеркою АннаПолегенько https://www.instagram.com/anyta_books/?img_index=1, котра емоційно ділилася новими мангами, які в якості зразків привезли з собою, порадивши звернути особливу увагу на «Мемуари лісу», «Балакухи» Анни Гіяр та «Крута Адель Екстра. Один вечір із нянькою». Саме за цією книгою відбулася майстерка з оригамі для всіх охочих. Як же намагалися самотужки змайструвати котика і ворожку дітлахи! Ті, хто придбав книги видавництва Nashaidea поспішили насолодитися новими враженнями від читання!

    Щиро дякуємо друзям книгозбірні Юлія Росоха та Лілія Прокопенко, учасницям «Книжкового клубу БЦ» – за черговий неймовірний подарунок – стосик книг від видавництва «Nasha іdea»!

     

    Олена Крищенко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше