• Подорож навколо світу: Китай!

    Подорож навколо світу: Китай! Подорож навколо світу: Китай! Подорож навколо світу: Китай! Подорож навколо світу: Китай!

    Літні канікули в бібліотеці-філії №1 для дітей стають дедалі цікавішими! Напередодні дітлахи з літнього табору ЦРД «Диволенд» вирушили у захоплюючу віртуальну подорож до Китаю.

    Разом ми дослідили Велику Китайську стіну, відвідали величне Заборонене місто, побачили унікальну Теракотову армію,Гори Чжанцзяцзе. Неабияку зацікавленість у дітей викликала викладка літератури про Піднебесну – зокрема, книги «Небесний барабан. Легенди і притчі Давнього Китаю», «Китайські народні казки», Джона Гая «На берегах Нілу та Янцзи».

    Юні читайлики залюбки долучилися до голосного читання та обговорення китайської народної казки «Пензлик Маляна». Уявивши, що вони є володарями такого ж чарівного пензля, як у головного героя казки, поділилися мріями, які б хотіли реалізувати за його допомогою. Йшлося про тварин, фантастичні рослини, цікаві подорожі й пригоди, та найбільше – про найважливішу, одну на всіх, мрію: перемогу й мир в Україні.

    Ця подорож стала для наших юних мандрівників не лише веселою пригодою, а й чудовою нагодою дізнатися більше про одну з найдавніших та найцікавіших культур світу.

     

    Тетяна Качанова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше