• Презентація нової збірки Василя Скрида

    Презентація нової збірки Василя Скрида Презентація нової збірки Василя Скрида Презентація нової збірки Василя Скрида Презентація нової збірки Василя Скрида

    У центральній бібліотеці для дорослих відбулася презентація нової книги поета зі Сквирщини Василя Скрида «Ще не перецвів Петрів батіг».

    Завідувачка відділом обслуговування книгозбірні Людмила Чупак розповіла читачкам бібліотеки, членкиням клубу «Водограй» Академії пенсіонерів, про творчий шлях Василя Івановича, повідомила, що збірка поезії та прози «Ще не перецвів Петрів батіг» є сьомою у доробку митця. Бібліотекарка наголосила, що читаючи його вірші чи прозові замальовки, відчуваєш красу й мелодійність українського слова. Його твори випромінюють синівську любов до рідного краю.

    Слухачі зачаровано слухали вірші у прочитанні автора про любов до матері, краєвиди рідного краю, страшні наслідки сучасної кривавої війни, героїзм і мужність захисників та захисниць, буденне і піднесене, про любов і і вміння триматися у вихорі проблем, сутність нашого буття.

    Присутні на презентації були вражені вмінням автора майстерно змальовувати внутрішній і навколишній світ людини у своїх творах.

     

    Людмила Чупак.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше