• Бібліотека. Діти. Шоколад

    Бібліотека. Діти. Шоколад Бібліотека. Діти. Шоколад Бібліотека. Діти. Шоколад Бібліотека. Діти. Шоколад Бібліотека. Діти. Шоколад

    Сьогодні день обіцяв бути особливим для юних читачів бібліотеки-філії №4 сімейного читання, адже на них чекало незабутнє свято, присвячене Дню шоколаду.

    Бібліотекарка Галина Чередник зацікавила читайликів розповіддю про шлях шоколаду від какао-бобів до кондитерського виробу, а під час перегляду мультимедійної презентації діти побачили як виглядає шоколадне дерево, які незвичайні шоколадні вироби виготовляють кондитери та в яких країнах світу встановлені пам’ятники на честь цього солодкого продукту.

    Малеча прослухала захоплюючу історію, яка трапилася з хлопчиком Чарлі з повісті Роальда Дала «Чарлі і шоколадна фабрика» та переглянула фрагменти однойменного фільму.

    Вікторина про шоколад стала справжнім викликом для маленьких знавців. Питання були різноманітні: історія, технологія виробництва, користь шоколаду для здоров’я.

    Найбільше учасникам заходу сподобалася дегустація різних видів шоколаду. Дітям було запропоновано скуштувати чорний, молочний та білий шоколад, а також шоколад з різноманітними наповнювачами – горіхами, карамеллю, фруктами. Кожен учасник мав змогу обрати свій улюблений смак і поділитися враженнями.

    Найсолодше свято року в бібліотеці вдалося.

    Світлана Могорит.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше