• Краєзнавчі діалоги в бібліотеці

    Краєзнавчі діалоги в бібліотеці Краєзнавчі діалоги в бібліотеці Краєзнавчі діалоги в бібліотеці

    Другого березня у Центральній міській бібліотеці відбулася зустріч студентів ТЕК БНАУ з відомим краєзнавцем Євгеном Чернецьким, завідувачем інформаційно-краєзнавчим відділом міської ЦБС, доктором історичних наук, членом Національної спілки краєзнавців України.

    Ведуча заходу Маргарита Зубкова звернула увагу студентів на важливість вивчення історії краю, розповіла про діячів науки, культури і мистецтва Білої Церкви, продемонструвала відео з краєвидами міста.

    Євген Чернецький зацікавив присутніх маловідомими фактами з історії Білої Церкви та парку «Олександрія», розповіддю про археологічні розвідки та експедиції, дослідницьку роботу в архівах Києва, Варшави, Кракова.

    Студенти цікавилися похованням графів Браницьких, станом підземних ходів Білої Церкви та парку "Олександрія", їх будовою.

    Цікава і незабутня зустріч продовжувалася більше години. Учасники залишилися задоволені спілкуванням з краєзнавцем і висловили побажання поспілкуватися знову.

    Молоді сподобалися яскраві книжкові виставки "Історія Білої Церкви: таємниці минулого, хроніка подій”та "Мій рідний край, моя історія жива”.

     

    Маргарита Зубкова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше