• Восьме диво світу

    Восьме диво світу Восьме диво світу Восьме диво світу

    Весна – найпрекрасніша пора року. З її приходом оживає природа, повертаються із далеких країв птахи, одягаються у зелень і квітнуть дерева.

    І не дивно, що саме на початку цієї дивної пори, коли все пробуджується, набирає сили, жінок усього світу вітають із прекрасним святом 8-го Березня.

    Міжнародний жіночий день – це свято половини людства – найчарівнішої, наймилішої, доброї, ніжної, турботливої. Жінка – це восьме диво світу, муза, яка протягом віків надихає чоловіків на звитяжні вчинки. Жінка – це сутність життя на землі. В ній початок усього.

    Першого погожого, сонячного дня весни учасники клубу "Водограй”, що працює при Центральній бібліотеці, завітали до книгозбірні на вечір-феєрію "Єдине ціле: жінка і весна”, який для них підготували бібліотекарі разом із педагогічним та учнівським колективом ДНЗ "Білоцерківське професійно-технічне училище” ім. П.Р.Поповича, щоб вшанувати прекрасну половину людства – матерів, дружин, бабусь, коханих, сестер.

    Відкрила свято завідуюча бібліотекою Людмила Чупак. Вона привітала гостей із святом весни, краси і любові та подарувала усім чудовий вірш поетки-шістдесятниці Галини Гордасевич "Жінка в світ приходить для любові”.

    Викладач ДНЗ БПТУ ім. П.Р.Поповича Марина Василенко разом із педагогами та учнями підготували цікаву літературно-музичну композицію "Жінкам України присвячується”.

    Ансамбль викладачів училища під керівництвом заслуженого працівника культури України Анатолія Воробея в складі Володимира Маринича, Михайла Ковтуна, Олександра Яковішина зворушили душі і серця присутніх прекрасним виконанням українських народних пісень "Якби мені не тиночки”, "Літа-лелеченьки”, "На зорі мене мамо збуди”, "У сусіда хата біла”, "Гуцулка Ксеня”.

    До них приєдналися і учні – Маша Сідловська та Юра Хайлов, які подарували жінкам кілька чудових пісень: "Сопілочка яворова”, "Колись була мала, мала”, "Карпатський край”.

    Прославляли жіноцтво та його неоціненну місію на землі юні читці, члени волонтерської групи "Твори добро” Дмитро Кусливий та Валентина Королюк. Шквал аплодисментів зірвав наймолодший учасник концерту Ілля Гайдай, який присвятив свій вірш "Молитва” найріднішій людині на світі – мамі.

    Насамкінець справжній сюрприз для всіх жінок зробила активна читачка бібліотеки Раїса Мельник, подарувавши їм власний цикл поезій "Жінці вклонімося знову і знову”.

    Свято вдалося напрочуд теплим, яскравим, ніжним і красивим.

     

    Любов Вилегжаніна.



    Поділись з друзями:




Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше