• Подаруймо любов один одному

    Подаруймо любов один одному Подаруймо любов один одному Подаруймо любов один одному

     

    Кохання – найзагадковіше з усіх людських почуттів. Воно надихало поетів і художників, музикантів і скульпторів на створення безсмертних шедеврів. І якби поставити собі за мету прочитати все, що написано про нього, людині не вистачило б цілого життя.

    Найромантичніше свято року – День Святого Валентина. Цього прохолодного зимового дня навіть повітря сповнене любов’ю. Амури поспішають поєднати пари, почуття яких перевірені часом та допомагають зустрітись половинкам, які загубились десь серед юрби. Адже саме кохання здатне розтопити кригу в серці й подарувати відчуття весни.

    Завітав Святий Валентин і до користувачів бібліотеки-філіалу №6. Тут, на абонементі, бібліотекарі підготували для них виставку-натхнення «Побачення з книгою наосліп». Читачі мали можливість взяти з полиці книги про кохання. А вибір був незвичайний: читачам пропонувалися книги, загорнуті в папір з сердечками. Лише після запису читач мав можливість ознайомитися з автором та назвою книги. Приємно зазначити, що жодна з книг, взятих з полиці, не була повернута назад – побачення з книгою наосліп відбулося!

    Завідуюча філією Надія Гаврилова провела розважальний захід – бібліо-шоу «Юні романтики» з учнями 2-А класу БЗШ №23 (класовод Тетяна Кучинська). Вона ознайомила маленьких читайликів з історією виникнення свята, яка оповита таємницею. Адже точних відомостей про те, ким же насправді був Святий Валентин і досі нема. Бібліотекар розповіла про звичаї святкування цього дня в інших країнах світу. Діти захоплено слухали легенди та бувальщини, пов’язані з Днем Святого Валентина.

    Кульмінацією шоу стали веселі ігри та конкурси. Під час конкурсу «Знайомство» свою кмітливість, уважність та ерудованістьпроявив Роман Морський. Майстром ораторського мистецтва став Діма Драбленков у грі «Оратор». Свої акторські здібності продемонстрували дітлахи, взявши участь у конкурсі «Пантоміма». Найартистичнішим виявився Ігор Круглов.

    В інтелектуальному конкурсі «Питання на засипку» переміг Денис Клюєв, ставши інтелектуалом класу.

    Ми з дитинства любимо читати казки, потрапляємо разом з героями на бали, зустрічаємося з королями і королевами, стаємо свідками казкових див. Казка переконує нас, що кохання та добро перемагають зло і негаразди. Конкурс «Ти без мене – не ти, я без тебе – не я!», під час якого учасники допомагали з’єднатися роз’єднаним половинкам, виявив кращого знавця казок. Ним стала Іринка Жук.

    Треба зазначити, що діти готувалися до свята. Бібліотекарі розробили анкети, включивши шість запитань, для дівчаток і хлопчиків, щоб виявити, кого із своїх однокласників діти могли назвати Принцем чи Принцесою. Титул здобули: Артем Петрашевський і Аліса Олексієнко.

    Фіналом шоу стала гра «Знайди свою половину». Поєднавши частинки валентинок, діти парами поринули в запальний танок. Переможцями стали Влад Козій та Юля Демченко.

    День Святого Валентина – свято, сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Тому кожен переможець отримав призи, а всі присутні – солодкі валентинки. Щасливі посмішки на обличчях учасників шоу стали справжньою подякою для організаторів дійства.

     

     

    Людмила Романюк.



    Поділись з друзями:




Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше