• Про пенсійні справи

    Про пенсійні справи Про пенсійні справи


    7 лютого у бібліотеці-філії №10 відбулася зустріч працівників Пенсійного фонду з членами клубу "Чарівна мить” Академії пенсіонерів та з усіма бажаючими читачами книгозбірні.

    Головні спеціалісти Пенсійного фонду Ольга Миколаївна Ненько та Олена Вікторівна Орлова розповіли про законодавчі новації та зміни до деяких нормативно-правових актів у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування. Пенсіонери дізналися, що впроваджено новий офіційний веб-сайт Міністерства соціальної політики України. Усі бажаючі можуть зареєструватись на веб-порталі та отримувати відповіді на свої питання.

    Головний спеціаліст ПФ Ольга Ненько дала обґрунтовані відповіді щодо роботи «єдиного» вікна Пенсійного фонду, видання роздруківок по заробітній платі, перерахунку пенсій та отриманню будь-яких довідок. Учасників зустрічі зацікавили питання осучаснення пенсій, згідно нової середньої зарплати та створення Єдиної бази, яка дасть можливість швидко нараховувати пенсії, завдяки скануванню необхідних документів.

    Працівники Пенсійного фонду залишили присутнім контактні телефонидля отримання консультацій.

     

    Людмила Туткевич.



    Поділись з друзями:




Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше