• Хай буде мир на нашій Україні

    Хай буде мир на нашій Україні Хай буде мир на нашій Україні Хай буде мир на нашій Україні Хай буде мир на нашій Україні Хай буде мир на нашій Україні

    21 вересня в Україні та в усьому світі відзначають Міжнародний день миру. На сьогодні для нашої держави це свято є особливо важливим. Нині українці мужньо виборюють право жити вільно у своєму домі, відстоюють незалежність та суверенітет, захищають мирне небо і щасливе майбутнє українських дітей. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина.

    З нагоди Дня миру фахівчині бібліотеки-філії №2 підготували для читачів − другокласників Білоцерківської гімназії – початкової школи №13 годину миру «Хай буде мир на нашій Україні».

    Бібліотекарка Олена Буяненко розповіла про історію виникнення Дня миру в світі та про те, чому білий голуб вважається символом миру.

    Учасники заходу декламували вірші, складали зашифровані прислів’я про мир, а за допомогою асоціативного куща малеча ділилася своїми роздумами про те, що для них означає слово «мир».

    Наприкінці заходу дітлахи створили яскравий колаж «Хай голубка миру несе в Україну…» Кожен мав можливість на паперових голубках, які прикріплювали на карту України, написати свої заклики побажання миру і злагоди.

     

    Світлана Линник.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше