• Спорт – гармонія тіла і духу

    Спорт – гармонія тіла і духу Спорт – гармонія тіла і духу Спорт – гармонія тіла і духу Спорт – гармонія тіла і духу

    Вже стало доброю традицією в усьому світі до дня заснування Міжнародного Олімпійського комітету відзначати Олімпійський день. Саме цього дня у 1894 році в Парижі за ініціативи барона П’єра де Кубертена було створено Міжнародний Олімпійський комітет (МОК).

    Міжнародний Олімпійський день – це свято, яке є чудовою демонстрацією єднання людей незалежно від віку, статі, релігійних та політичних уподобань навколо вічних життєвих цінностей – миру, добра, благополуччя та єдності.

    Фахівці центральної бібліотеки також долучилася до святкування Олімпійського дня. Для відвідувачів парку культури та відпочинку ім.Т.Шевченка та усіх небайдужих і закоханих у спорт білоцерківців, бібліотекарі провели урок-подорож «Олімпійськими шляхами до здорового майбутнього», підкресливши, що спорт – це перш за все здоров’я мільйонів людей, який покликаний виховувати такі необхідні в житті якості, як витривалість, дисциплінованість, стійкість, мужність. Працівники бібліотеки підготували тематичну викладку літератури «Світ олімпійського спорту», де були представлені видання про історію та розвиток олімпійських ігор.

    Зацікавлені містяни, беручи до рук книги, змогли здійснити екскурс у витоки зародження олімпійського руху, відшукати не лише цікаву, а й корисну та пізнавальну інформацію про олімпійські види спорту.

    Здоровий спосіб життя, фізична культура – є запорукою загального процвітання і благополуччя.

     

    Валентина Стриж.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше