• Держава наша є і вічно буде!

    Держава наша є і вічно буде! Держава наша є і вічно буде! Держава наша є і вічно буде! Держава наша є і вічно буде!

    Українці – співуча нація. Тому на всі випадки життя у кожного українця є пісня. У радості і в печалі, під час роботиі відпочинку завжди звучить гарна пісня, яка допомагає пережити негаразди і переробити всі домашні справи.

    Цього року вокальнийансамбль «Спадщина» клубу «Чарівна мить» Академії пенсіонерів разом з працівниками бібліотеки-філіалу №10, підготував для користувачів книгозбірні та жителів мікрорайону №1 вечір-присвяту «Вкраїна – це доля. Вона в нас одна», який відбувся під відкритим небом на ганку бібліотеки.

    На святі звучало багато українських народних пісень, які оспівують не лише природу нашої прекрасної землі, а й прославляють героїчне минуле нашого народу. Ведуча заходу – завідуюча бібліотекою-філією №10 Ганна Нагорна, вміло підібрала поетичні рядки, якими представила кожну пісню.

    Свої переживання і біль за долю України у власних поетичних рядках висловила читачка бібліотеки Любов Лимар. Глядачів на концерті зібралося багато, але постійно підходили все нові і нові, бо українська пісня не може залишити когось байдужим. З сподіваннями про те, що страшні випробування для нашої країни незабаром закінчаться і на наші землі прийде мир і спокій, Ніна Янова прочитала декілька гуморесок. Вдячна публіка обдарувала артистів квітами, гучними аплодисментами і вигуками «Браво».

    Серед глядачів було багато дітей, які прийшлиспочатку з цікавості, а потім вони навіть підспівували. І згодом, сподіваємось, вони достойно продовжать справу сьогоднішніх артистів.

    Альона Сушкевич.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше