• Світ не пізнаєш, не знаючи історію рідного краю

    Світ не пізнаєш, не знаючи історію рідного краю Світ не пізнаєш, не знаючи історію рідного краю

     

    Ми живемо у прекрасному місті Біла Церква. Знання історії нашої батьківщини – основа формування загального світогляду людини. Не знаючи своєї минувшини, неможливо упевнено обирати шлях у майбутнє.

    Для краєзнавців вивчення історії своєї малої батьківщини стає справою всього життя. До когорти таких безмежно залюблених у рідний край дослідників належить завідувач відділом інформаційно-краєзнавчої роботи,кандидат історичних наук Євген Чернецький, який майже два десятиліття плідно працює в царині минувшини України.

    11 травня для користувачів – учнів 8-А та 8-В класів БЗШ №11 бібліотекарі філії №2 організували зустріч з істориком, краєзнавцем та науковцем Євгеном Анатолійовичем Чернецьким.

    Науковець розповів багато цікавого про наше місто, графів Браницьких. Присутні дізналися, що Євген Анатолійович з 1992 року займається пошуком і досліджує підземні ходи під Білою Церквою. В юних читачів було дуже багато запитань з приводу життя колишніх управителів нашого краю, їхні скарби, підземні ходи, які в майбутньому вони хотіли б відвідати.

     

    Галина Стадник.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше