• Більше ніж безмежність

    Більше ніж безмежність Більше ніж безмежність Більше ніж безмежність Більше ніж безмежність Більше ніж безмежність

    Зустріч-знайомство з Олесею Заіченко і презентація її книги «Більше ніж безмежність» відбулася в бібліотеці-філії №1 для дітей. Книга-спогад, книга-пам’ять, книга-присвята загиблому воїну-захисникучоловіку Богдану, кохання до якого було більше ніж Всесвіт…

    Підтримати молоду авторку, привітати її з творчим дебютом прийшли читачі бібліотеки, бібліотекарі, рідні, друзі, волонтери та небайдужі містяни. Зустріч була доволі емоційною: сльози, сум і біль переплелися з почуттями віри в майбутнє і надії на нове життя. Зворушлива історія кохання не залишила байдужим нікого, хто познайомився з нею. Тому присутні залюбки поділилися своїми враженнями від прочитання книги і були одностайні в думці: це – історія, яка зігріває серце приємним теплом, допомагає черпати внутрішнє натхнення, в ній стільки ніжності, добра, світла, і водночас – сили.

    Цінними порадами, як навчитися жити з відчуттям втрати, як допомогти в переживанні болю рідним, друзям, знайомим, як підтримувати родини загиблих і правильно комунікувати з ними поділилася психологиня Тетяна Татаринцева, яка була модераторкою зустрічі. «Для нас важливо навчитися бути поруч із людьми, які потребують допомоги, обіймати серцем тих, хто втратив під час війни найдорожчих. Герої, які віддали свої життя за свободу України, заслуговують на гідну шану та пам’ять, а їхні близькі – на надійну підтримку. Важливо не залишатися наодинці з власним горем. Добре, якщо у час найбільшого болю є підтримка близьких людей, або просто тих, хто може вислухати, обійняти чи просто бути поруч», –зауважила пані Тетяна.

    Від імені волонтерки та організаторки фестивалю «Моє ім’я Україна» Ольги Озерян до авторки звернулася пані Світлана Дзуман, яка подякувала за книгу, висловила слова підтримки та передала подарунок її донечкам.

    З музичним привітанням на зустріч завітали учні класу бандури Білоцерківської школи мистецтв №6 дитячих духових оркестрів (викладач Олена Полонська). Юні бандуристи виконали низку музичних творів, потішивши усіх присутніх своєю майстерністю.

    Олеся Заіченко поділилася спогадами знайомства зі своїм чоловіком, розповіла про бажання викласти історію їхнього кохання в книзі, повідала про творчі будні і плани. Книга була написана три роки тому, але авторка не зважувалася її видати, хоча це була спільна мрія їхньої родини. «Коли чоловік загинув, я вирішила, що задля пам’яті про нього книга має побачити світ. Варто закінчувати почате, поки живеш. До того ж, маю велике бажання бути чимось корисною, тому кошти від продажу книг передаю на потреби ЗСУ», ˗ сказала пані Олеся.

    Висловлюємо щирі слова вдячності всім, хто долучився до благодійного продажу книги! Це наш спільний невеличкий вклад у наближення Перемоги, збереження життя й здоров’я наших воїнів.

    Тож, відтепер у книгозбірнях міста є ця книга, тому запрошуємо до читання! Якщо маєте бажання придбати її, звертайтеся до авторки: 0996168504 (Олеся).

    Тетяна Качанова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше