• Міста Героїв

    Міста Героїв Міста Героїв Міста Героїв Міста Героїв Міста Героїв

    З метою виховання у дітей та молоді патріотизму, почуття гордості й приналежності до незламного українського народу, який героїчно боронить власну державу, у закладах освіти стартував цикл уроків «Міста Героїв. Перемоги України у війні».

    Бібліотекарки філії №4 сімейного читання доєдналися до проекту та провели ряд заходів, присвячених звільненню населених пунктів різних регіонів нашої держави від російської окупації.

    Увазі читачів – учнів 9-Б, 8-А, 6-Є, 6-Б класів Білоцерківського спеціалізованого природничо-математичного ліцею-гімназії №16 бібліотечні фахівчині запропонували годину патріотизму «Вистояли – переможемо!». Підлітків зацікавила мультимедійна презентація «Незламні міста України» та огляд книг про російсько-українську війну.

    Детальніше працівниці книгозбірні зупинилися на деокупації Київщини: Гостомеля, Ірпеня, Бучі, Бородянки. Звільнення стало можливим завдяки героїзму мешканців населених пунктів та українських воїнів, зокрема 72-ї ОМБр ім. Чорних Запорожців. Боротьба за Україну триває. Вистояли – переможемо!

    Жанна Харченко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше