• Про «Неслухів і вередуль» говорили в бібліотеці

    Про «Неслухів і вередуль» говорили в бібліотеці Про «Неслухів і вередуль» говорили в бібліотеці Про «Неслухів і вередуль» говорили в бібліотеці Про «Неслухів і вередуль» говорили в бібліотеці Про «Неслухів і вередуль» говорили в бібліотеці

    З нагоди Всеукраїнського тижня дитячого читання, в межах проекту «Вся Київщина читає дітям» у бібліотеці-філії №1 для дітей відбулися посиденьки для малечі.

    Дбаючи про ментальне здоров’я маленьких українців, разом з психологинею Тетяною Татаринцевою бібліотекарки читали книгу «Неслухи і вередулі» Лариси Ніцой, яка цьогоріч святкує свій ювілей.

    Книга прочиталася «на одному диханні», кожна з повчальних історій про хитруль, вередуль, забувалочок, грубіянчиків і лінюхів емоційно сприймалася читайликами. Пані Тетяна запропонувала дітям проявити фантазію, намалювавши себе. Після завершення копіткої роботи, адже порівнювати себе з героями книги було не так вже й легко, психологиня уважно вислухала оповідки юних книгознавчиків і зауважила, що незалежно від обставин, кожен із них має емоційну потребу в любові та захищеності.

    Друзі, запрошуємо й вас, хто ще не знайомий з творчістю української літераторки Лариси Ніцой, долучитися до читання книги «Неслухи і вередулі» – буде цікаво!

     

    Олена Крищенко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше