• Прихили своє серце до книги

    Прихили своє серце до книги Прихили своє серце до книги Прихили своє серце до книги Прихили своє серце до книги Прихили своє серце до книги

    У березні, під час шкільних канікул, проводиться Всеукраїнського тиждень дитячого читання.

    Книжкове ППО – Потужне Переможне Озброєння. Саме так називається програма весняних читань, яка триватиме з 22 по 31 березня.

    Традиційно, у рамках Тижня, у бібліотеці-філії №4 сімейного читання відбуваються різноманітні заходи для дітей, спрямовані на популяризацію читання, книги і бібліотеки, як скарбниці знань.

    Сьогодні до книгозбірні завітали учні 3-Б класу природничо-математичного ліцею-гімназії №16 (класний керівник В. Верещак). Бібліотекарка Галина Чередник провела для малечі літературно-пізнавальну годину «Прихили своє серце до книги», під час якої діти дізналися про новинки від сучасних українських та зарубіжних письменників, взяли участь у вікторині, відгадували героїв казок, називали авторів популярних дитячих видань та ділилися враженнями від прочитаних улюблених книг.

    Бібліотечні фахівчині наголосили, що книга може бути потужною зброєю, захистом від байдужості та самотності. Вона навчає та надихає на гарні вчинки і добрі справи.

     

    Світлана Могорит.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше