• «Три крапки» Марини Потіхи

    «Три крапки» Марини Потіхи «Три крапки» Марини Потіхи «Три крапки» Марини Потіхи «Три крапки» Марини Потіхи «Три крапки» Марини Потіхи

    У міській виставковій залі, що діє при бібліотеці-філії №5 відбулося відкриття виставки робіт Марини Потіхи «Три крапки».

    Перше знайомство читачів книгозбірні з творчістю пані Марини відбулось декілька років тому, ще в мирний час, під час години арт-терапії. Тепер у виставковій залі розгорнута персональна виставка робіт «Три крапки», яка здивувала відвідувачів сміливістю кольорів і поглядом авторки на буденні речі.

    Народилась Марина Потіха у 1973 році в Білій Церкві. Після закінчення школи №5 здобувала освіту в Київському політехнічному інституті. Згодом, після навчання, працювала в рідному місті, потім переїхала до Києва.

    З малих років пані Марина захоплювалась спортом та творчістю. Це були і топіарії, і рамки для фото, і весільні бокали, і розпис по склу й тканині та багато іншого. З 2015 року зосередилася на малюванні, це були об’ємні картини, акварель, гуаш. З часом закохалась у рідкий акрил. Роботи художниці демонструвалися під відкритим небом у Білій Церкві, на території парку ім. Т.Шевченка.

    Згодом картини отримали ще одну властивість, додались флюоресцентні фарби.

    Перша персональна виставка відбулась в галереї сучасного мистецтва «БункерМуз», потім мав відбутися тур містами України та Європи. Але…

    Після 24 лютого 2022 року творчість відійшла на другий план. Почався етап волонтерства. З’явився Благодійний фонд, який допомагає військовим, переселенцям та соціально незахищеним людям.

    Виставка робіт Марини Потіхи «Три крапки» – це яскрава подорож світом емоцій, де є трохи магії світла та багато несподіванок.

    Виставка діятиме до 10 квітня у виставковій залі бібліотеки-філії №5, що на проспекті Незалежності,55.

     

    Любов Михайлюк.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше