• Пісня зосталася його найвірнішою нареченою

    Пісня зосталася його найвірнішою нареченою Пісня зосталася його найвірнішою нареченою Пісня зосталася його найвірнішою нареченою

    4 березня композитору Володимирові Івасюку мало б виповнитися 75 років. Його земне життя тривало лише 30 років.

    Про дивовижного композитора, співака та надзвичайно талановиту людину члени клубу «Пролісок» дізналися під час музичного акорду «Пісня зосталася його найвірнішою нареченою», який пройшов в читальній залі філії №3.

    Володимир Івасюк – один з творців української естрадної музики. За своє коротке життя написав 107 пісень, 53 інструментальних твори, створив музику до кількох спектаклів. Окрім того, він – професійний медик, скрипаль, чудово грав на фортепіано, віолончелі, гітарі, майстерно виконував пісні. Це була людина, що на диво сильно любила свою країну та її культуру.

    Наприкінці розповіді про життєву долю та пісенну творчість Володимира Івасюка в книгозбірні прозвучали пісні у його виконанні «Я піду в далекі гори», «Червона рута», «Водограй», «Пісня буде поміж нас».

    Володимир Івасюк – митець, який надто любив Україну. Він любив усе українське, творив талановитою рукою чудові пісні, які живуть і сьогодні. Висока популярність пісень Івасюка є однією з кращих нагород, яка тільки може бути дарована композитору.

    Творчий портрет митця було доповнено відео фрагментами документального фільму про Володимира Івасюка та виставкою матеріалів про його життя.

    Наталія Добровольська.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше