• Майстри українського слова

    Майстри українського слова Майстри українського слова Майстри українського слова

    Неможливо уявити собі сучасне життя без літератури. Праця літераторів нелегка й багатогранна. Найбільшими критиками і поціновувачами літературних творів є читачі. Тому Всесвітній день письменника, який відзначається щорічно 3 березня – свято для нас усіх.

    З нагоди свята у бібліотеці-філії №2 відбулося літературне знайомство «Майстри українського слова» для членів клубу «Цікаве дозвілля».

    Бібліотекарка Ірина Тупчій запропонувала читачам зануритися у неповторний світ письменницької творчості, розповіла про цікаві факти з життя відомих письменників, пов’язані з особистим життям митців та основними етапами їхньої творчості. Присутні дізналися про літературну відзнаку «Золоті письменники України» та Міжнародний літературний конкурс «Коронація слова».

    Пані Ірина ознайомила відвідувачів із різножанровою літературою, яка написана сучасними українськими авторами, найбільше зосередившись на книгах соціально-психологічної та військової прози. Адже ці твори не просто дозволяють переосмислити жахливі історичні події, але й дають можливість навчитися цінувати мир тоді, коли він є. Як показує життя, війна – це не лише біль, жах, руйнування та смерть, а також кохання, яке допомагає вижити.

    Сердечно вітаємо письменників-краян, молодих авторів, а також усіх, хто мріє стати письменником і вже зараз робить свої перші кроки, з професійним святом і пропонуємо усім бажаючим завітати до книгозбірні, щоб ознайомитися із творами сучасних українських письменників.

    Олена Буяненко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше