• Крим. Нескорена земля

    Крим. Нескорена земля Крим. Нескорена земля

    До Дня спротиву окупації АР Крим у бібліотеці-філії №2 відбувся актуальний діалог «Крим. Нескорена земля» для членів клубу «Цікаве дозвілля».

    Бібліотекарка Ірина Тупчій розповіла про історію депортації кримських татар та про події 2014 року. Цьогоріч в Україні відзначатимуть 10 років від початку спротиву окупації Криму та початку війни, яку розгорнула росія проти України. Пані Ірина зазначила, що цей день покликаний згадати та вшанувати мужність тисячі жителів Кримського півострова, які 26 лютого 2014 року вийшли у Сімферополі на мітинг на підтримку територіальної цілісності. А також всіх, хто продовжує чинити опір окупантам на півострові, адже боротьба триває.

    Увазі читачів була представлена книжкова виставка «Патріотизм не вбити», яка ознайомила усіх бажаючих з історією та культурним надбанням кримських татар, документами та фото, які є доказами злочинного характеру окупації півострова; справжніми історіями трагедії людей, життя яких кардинально змінилося після 2014 року. Сучасні видання спонукають до глибокого осмислення кримських подій, виправлення помилок і здобуття досвіду.

    Дуже важливо згадувати, пам’ятати та говорити про ці події тому, що Крим – це не питання території, це питання сенсу нашої держави.

     

    Світлана Линник.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше