• Україна в полум’ї війни

    Україна в полум’ї війни

    До другої річниці повномасштабного вторгнення росії в Україну у бібліотеці-філії села Вільна Тарасівка для читачів відбулася патріотична година «Україна в полум’ї війни».

    У книгозбірні розгорнута книжкова виставка «Україна – війна», на якій представлені книги про сумні події в Україні в період 2014–2024 рр.

    Бібліотекарка нагадала присутнім про те, що 10 років тому в лютому 2014 року російська федерація розв’язала війну проти України. Ворог окупував Автономну Республіку Крим і місто Севастополь, окремі райони Донецької та Луганської областей. До 24 лютого 2022 року основні події сучасної російсько-української війни точилися на сході нашої країни. 24 лютого 2022 року відбулося повномасштабне вторгнення рашистів в Україну. Кремль хотів остаточно знищити військовим шляхом українську державу та ідентичність. Героїчний опір українців – це не лише боротьба за фізичне виживання та свободу країни. Перемога України – запорука світової стабільності.

    Учасникам заходу була презентована книга письменниці-краяни Ганни Ручай «На східному фронті є зміни». Присутні із зацікавленням слухали розповідь про книгу.

    Читачі висловили вдячність захисникам та захисницям, які боронять та звільняють українські землі, волонтерам та просто небайдужим громадянам, які підтримують та допомагають.

    Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих, хто віддав своє життя задля вільного майбутнього України.

    Пам’ятаємо кожного, хто заплатив життям за свободу України та її світле майбутнє!

    Раїса Лисак.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше