• Життєві історії Таїни Братченко

    Життєві історії Таїни Братченко Життєві історії Таїни Братченко Життєві історії Таїни Братченко Життєві історії Таїни Братченко

    Нещодавно у бібліотеці-філії №2 відбулася зустріч членів клубів «Зарічани», «Любисток» та «Промінь надії» із білоцерківською письменницею, журналісткою, громадською діячкою Таїною Братченко.

    Завідувачка книгозбірнею Світлана Линник привітала Таїну Іванівну з виходом у світ 13-ї книги «Сяйво зимової ночі». Саме ційподії і був присвячений захід.

    Письменниця-краянка ознайомила користувачів зі своєю творчою діяльністю, прочитала уривки власних оповідань, поділилася планами на майбутнє та розповіла звідки бере сюжети для своїх творів.

    Пані Таїна із задоволенням відповідала на запитання читачів, а зокрема,що надихнуло на написання «зимової» збірки. Члени клубів дізналися, що деякі оповідання є реальними, а інші – вигаданими історіями про кохання і ненависть, про боротьбу і байдужість, про вірність і зраду.

    У теплій і невимушеній атмосферішанувальники творчості нашої землячки ділилися враженнями про прочитану книгу, яка змогла повернути їх в роки далекого дитинства та юності. Усі бажаючі мали можливість придбати книги з автографом авторки.

    На завершення зустрічі присутні побажали Таїні Братченко творчого довголіття, цікавих героїв та сюжетів, нестримної життєвої енергії на довгі-довгі роки.

     

    Олена Буяненко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше