• На відстані одного кліка

    На відстані одного кліка На відстані одного кліка На відстані одного кліка На відстані одного кліка На відстані одного кліка

    Інтернет – це всесвітня глобальна телекомунікаційна мережа, яка забезпечує зв’язок для передачі файлів, повідомлень електронної пошти, з’єднання з іншими комп’ютерами, а також отримання доступу до інформації в різних формах.

    Віртуальний світ дозволяє нам дізнаватися багато нового, спілкуватися з людьми в різних кінцях світу, ділитися з іншими своїми захопленнями, мандрувати різноманітними куточками нашої планети тощо. Але, як і реальний світ, він теж може бути небезпечним.

    З нагоди Дня безпечного Інтернету фахівчині бібліотеки-філії №2 завітали до читачів – третьокласників Білоцерківської гімназії-початкової школи №13.

    Бібліотекарка Тетяна Матвієнко розповіла дітям про небезпеки, які чатують на них у світовій мережі та про те, як захиститись від них. Малеча переглянула відеоролик «Безпека в Інтернеті», завдячуючи якому дітлахи дізналися про правила безпеки в мережі.

    Читачі взяли участь у вікторині «Правила безпечного користування Інтернетом», грі «Сонечко», з цікавістю розгадували ребуси. Під час інтерактивної гри «Інтернет» учасники заходу підбирали слово, яке асоціюється із Всесвітньою мережею.

    Зацікавила маленьких читайликів книжкова розкладка «Безпека дітей в Інтернеті».

     

    Світлана Линник.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше