• В єдності сила

    В єдності сила В єдності сила В єдності сила В єдності сила В єдності сила

    22 січня наша країна вже вкотре святкує День Соборності, нагадуючи всьому світу про єдність українського народу.

    «В єдності сила» – під таким гаслом відбулося патріотичне свято до Дня Соборності України, підготовлене бібліотечними фахівчинями філії №2 для третьокласників Білоцерківської початкової школи «Казка».

    На заваді проведенню заходу не стало, навіть, оголошення повітряної тривоги. Основна частина свята пройшла в укритті. Нажаль, маємо такі реалії, але не припиняємо жити, працювати та боротися.

    Бібліотекарка Тетяна Матвієнко розповіла учасникам заходу про історію Дня Соборності,пояснила важливість цього державного свята. Дітей зацікавила інформація про те, звідки взялась традиція проведення «живого ланцюга» і чому вона цінна зараз.

    Присутні переглянули документальний фільм «Єднання українців» та ознайомилися з літературою, яка була представлена на книжковій викладці «22 січня – День Соборності України».

    Під час заходу маленькі українці читали вірші, відповідали на питання вікторини «Як я знаю Україну», розгадували кросворд. За допомогою асоціативного куща малеча розмірковувала над значенням слова «соборність».

    Наприкінці свята учасники заходу створили живий ланцюг – символ духовної єдності та свободи українського народу в рамках флешмобу «Ми – єдині».

     

    Світлана Линник.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше