• Нас єднає Україна

    Нас єднає Україна Нас єднає Україна

    22 січня наша країна святкує День Соборності, нагадуючи всьому світу про єдність українського народу. Долучилися до свята і працівники бібліотеки-філії №3. У читальній залі книгозбірні оформлена книжкова виставка «В єдності дій і соборності душ» та викладка літератури «Мовою фактів і документів».

    Переглянути матеріали про формування нації та боротьбу за незалежність мали змогу не лише відвідувачі бібліотеки, а й учасники години-факту «Нас єднає Україна». Захід відбувся для читачів – учнів 8-Б класу (вчитель історії Алла Павленко) Білоцерківської гімназії-початкової школи №15.

    Присутні дізналися про становлення і розвиток українського національного державотворення, про Акт Злуки, який спирався на споконвічну мрію українського народу про незалежну, соборну, національну державу.

    Під час проведення заходу працівниці філії використали документальні кадри хронічки та мультимедійну презентацію «22 січня – День Соборності України». Присутні взяли участь в інтелектуальній грі «Як добре ти знаєш свою країну?» та висловили побажання миру співвітчизникам.

    Свято завершилося відтворенням «Ланцюга єдності», що є символом боротьби за волю і часточкою надії і віри у майбутнє.

     

    Наталія Добровольська.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше