• Україна – моя Батьківщина

    Україна – моя Батьківщина Україна – моя Батьківщина Україна – моя Батьківщина Україна – моя Батьківщина

    День Соборності України – свято, що відзначається щороку в день проголошення Акту воз’єднання Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки, що відбулося 22 січня 1919 року в Києві.

    З нагоди Дня Соборності бібліотекарки філії №6 провели мистецьку годину «Україна – моя Батьківщина» для читачів – гуртківців студії «Азалія» (керівниця Людмила Красніцька-Луцик).

    Діти ознайомилися з поняттями «єдина», «незалежна», «соборна», дізналися про символи та обереги держави. На запитання бібліотекарки: «Що для вас означає Україна» присутні відповідали, що цемирне небо, золоті лани, щасливі люди, а головне – неподільна та незалежна держава. Учасники заходу малювали мапу України, птахів, квіти, кетяги калини.

    Витвори маленьких митців свідчать про любові до України та бажання жити в мирній та незалежній державі. Ми, дорослі, впевнені, що ці зерна дадуть гарний врожай! З такими дітьми Україна обов’язково переможе! Хіба можна здолати народ, якщо навіть діти його засвідчують на папері свою громадянську зрілість?

    Яскравим проявом єдності, прагнення українського народу до свободи став «живий ланцюг». Тож, маленькі художники, взявши в руки свої малюнки, утворили «Мистецький ланцюг єдності України», який асоціюється саме із Днем Соборності України.

     

    Надія Гаврилова.

     

     

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше