• Ментальне здоров’я: як подбати про себе

    Ментальне здоров’я: як подбати про себе Ментальне здоров’я: як подбати про себе

    Центральна бібліотека для дорослих започаткувала проведення циклу заходів, присвячених ментальному здоров’ю у рамках Всеукраїнської програми «Ти як?».

    Розпочався цикл годиною спілкування «Ментальне здоров’я: плекаємо стійкість», яку провела для читачок – членкинь клубу «Водограй» бібліотечна фахівчиня Олена Стельмах.

    Пані Олена звернула увагу, що ментальне здоров’я є невід’ємною частиною щасливого життя. Сьогодні, у шаленому ритмі буття та тривалій напрузі ми не відразу помічаємо, як виснажуємося. Здається, тримаємося, та з кожним днем все гірше. У цей час важливо помітити «дзвіночки» про втому, що накопичилася, і вчасно потурбуватися про свій стан.

    Олена Миколаївна порадила учасницям заходу, як навчитися керувати своїми емоціями, і справлятися зі стресом. Якщо це неможливо, то варто обов’язково звернутися до фахівця.

    Свою розповідь бібліотекарка доповнила відеороликами про ментальне здоров’я. Читачі книгозбірні мають змогу ознайомитися з матеріалами даної тематики на сторінці групи «Центральна бібліотека м. Біла Церква» у соціальній мережі Facebook.

     

    Людмила Чупак.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше