• Новорічні дива поряд

    Новорічні дива поряд Новорічні дива поряд Новорічні дива поряд Новорічні дива поряд

    Ось і дочекалися ми на благословенні Різдвяно-новорічні дні, які є символом оновлення та сподівань на позитивні зміни у житті кожної української родини. Адже головне бажання мільйонів українців, щоб новий рік приніс нашій країні перемогу та довгоочікуваний мир! Незважаючи на важкі часи, дітлахи очікують на свято, дива та подарунки.

    Наприкінці грудня в бібліотеці-філії № 5 відбулося новорічно-різдвяне свято «Бібліомагія новорічного дива».

    На захід завітали діти ВПО та діти з соціально незахищених верств населення разом зі своїми батьками.

    Свято розпочалося з концерту, який підготував учнівський колектив разом з педагогами Білоцерківської школи мистецтв ім. Я.Яциневича. Маленькі глядачі захоплено слухали музичні твори та активно відгадували музичні загадки. А ще розповідали віршики та колядочки.

    Родзинкою свята стала казка «Новорічні пригоди Аліси» у виконанні вихованців студії театрального мистецтва «Браво» при Київському академічному обласному музично-драматичному театрі ім. П.Саксаганського. Це було дивовижно, феєрично – справжня магія! Гості були в захваті від дійства, костюмів акторів, танців з ельфами. Всі ніби на мить перенеслися в казковий світ чаклунів та принцес.

    Наприкінці заходу учасники свята отримали солодкі подарунки. Величезна вдячність спонсору – небайдужому українцю Віталію Бондаренку, що проживає в Америці, але переймається проблемами України та українців.

    Плекаємо велику надію, що наші бажання здійсняться! Нехай у кожну домівку, у кожну родину прийде Божа ласка! Нехай Різдвяна зірка осяє радістю і добром кожного українця, а весела й життєствердна Коляда додасть сил та віри в краще майбутнє!

     

    Олена Шарандак.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше