• Зимові візерунки

    Зимові візерунки Зимові візерунки Зимові візерунки Зимові візерунки

    Зима настає тоді, коли ми бачимо за вікном перший ранковий сніг. Пухнасті, м’які сніжинки – це найбажаніше і красиве, що може подарувати нам зима. Наприкінці грудня відзначають День сніжинки з паперу. Паперові сніжинки – це класичні новорічні прикраси. Нарядні, красиві, немов мереживо, вони привертають до себе увагу і вдень, і вночі.

    На креатив-майстерку «Зимові візерунки» до книгозбірні завітали п’ятикласники ХПЗО «Алетея». Під час заходу дітлахи дізналися від бібліотекарки Тетяни Матвієнко де народжується сніжинка, відгадували загадки про зиму. Пані Тетяна презентувала присутнім книгу «Бешкетні зимовинки». Особливу цікавість викликала казка Тетяни Строкач «Сніжинка у білому місті», завдяки якій діти поринули у подорож із Сніжинкою та її подругами. Юні читай лики легко впізнавали місця, що описуються в казці.

    У дружній творчій атмосфері, під керівництвом бібліотекарки Юлії Животівської, учасники заходу мали можливість проявити свою фантазію і створити по-справжньому унікальні сніжинки.Усі вони були оригінальними і неповторними.

    Кожен забрав із собою не лише власну сніжинку, а й багато позитивних емоцій та натхнення для майбутніх творчих занять.

     

    Олена Буяненко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше