• Люди з великим серцем

    Люди з великим серцем Люди з великим серцем Люди з великим серцем Люди з великим серцем Люди з великим серцем

    5 грудня відзначають Міжнародний день волонтера. У нашому місті є багато чудових людей, для яких волонтерство стало способом життя.

    З нагоди Міжнародного дня волонтера у бібліотеці-філії №2 відбувся День інформації «Звичайні люди для надзвичайних справ».

    Бібліотекарка Ірина Тупчій підготувала для членів клубу «Цікаве дозвілля» інформаційний журнал «Волонтери – «ангели» ЗСУ». Присутні дізналися, що роком народження українського волонтерства можна вважати 2014 рік – Революція Гідності, а потім і війна на Сході дали поштовх розвитку волонтерства в країні.

    На зустріч з волонтерами ГО «Фундація вільних волонтерів» завітали члени клубів «Зарічани» та «Любисток». Ганна Бородіна – голова громадської організації, поділилася історіями шляху до волонтерства, розповіла про найчастіші запити від ЗСУ та способи залучення всіх охочих до надання допомоги.

    Працівниці бібліотеки вже другий рік організовують благодійну акцію «Теплі серця», скеровану на допомогу Збройним Силам. Аби відправити часточку тепла воякам, академісти разом з фахівчинями книгозбірні зібрали теплий одяг, шкарпетки, консервовані овочі й фрукти, солодощі та речі першої необхідності, для того, щоб передати бійцям через волонтерів.

    Завідувачка книгозбірнею висловила вдячність «ангелам» ЗСУ за турботу безкорисливу працю, підтримку та щирі і чуйні серця, побажала міцного здоров’я, терпіння та найшвидшої перемоги. У свою чергу Ганна Анатоліївна відзначила подяками колективи бібліотеки та клубів за активність, людяність та постійну допомогу військовослужбовцям ЗСУ.

     

    Олена Буяненко.

     

     

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше