• Святий Миколай, дітям радість роздавай

    Святий Миколай, дітям радість роздавай Святий Миколай, дітям радість роздавай Святий Миколай, дітям радість роздавай Святий Миколай, дітям радість роздавай

    День Святого Миколая – найулюбленіше свято дітвори. У ніч на 6 грудня Миколай Чудотворець приходить до кожної дитинки, щоб щедро обдарувати добрих, слухняних, милосердних мрійників.

    Традиційно, в цей день, працівники бібліотеки-філії №4 сімейного читання влаштовують для маленьких читайликів святкове дійство. Сьогодні вони завітали до учнів 2-А класу(класовод Т. Селезька), 3-А класу (класовод В.Костина), 4-Д класу (класовод О.Величанська) Білоцерківського природничо-математичного ліцею-гімназії №16 та провели розважально-пізнавальну годину «Святий Миколай, дітям радість роздавай».

    З розповіді бібліотекарів діти дізналися про діяння святого Миколая, послухали легенди та оповідання. Малеча старанно підготувалася до зустрічі з добрим чарівником. Школярі дружно співали пісень і відгадували загадки, танцювали і грали, а ще розповіли, як вони чекали цей день і про що мріяли.

    Чудотворець уважно послухав вірші, які підготували діти і пригостив усіх смачними солодкими подарунками.

    Жанна Харченко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше