• Хто вмирає в боротьбі, у серцях живе навіки

    Хто вмирає в боротьбі, у серцях живе навіки Хто вмирає в боротьбі, у серцях живе навіки Хто вмирає в боротьбі, у серцях живе навіки

    Дню Гідності та Свободи бібліотечні фахівчині філії №3 присвятили патріотичну свічу «Майдан: як це було?» У заході взяли участь читачі – учні 9-10-х класів БЗ ІФН №1разом з учителем фізики Ларисою Косаченко.

    Учасники заходу обговорили події на Майдані та особливу атмосферу, що там панувала, мужність українців, честь та гідності нації, захист ідеалів демократії. Разом відновили хронологію подій, що відбувалися на Майдані Незалежності в Києві у 2013-2014 роках, згадали поіменно Героїв Небесної Сотні, спільно виконали Державний Гімн України. Під час заходу лунали патріотичні вірші та пісні. Читачі переглянули відеосюжет «Вистояли на Майдані – переможемо у війні».

    Бібліотекарки зробили коментований огляд книжкової виставки «Майдан… Шлях до свободи», на якій були представлені видання, що розповідають про мужність та відвагу учасників Революції Гідності.

    Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували пам’ять загиблих за свободу України під час Революції Гідності та героїв, що полягли у російсько-української війни.

    Революція Гідності продемонструвала важливість національної ідеї за яку і нині триває боротьба.

     

    Наталія Добровольська.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше