• Затишна осінь з книгою

    Затишна осінь з книгою Затишна осінь з книгою Затишна осінь з книгою

    Осінь – пора року, коли час милуватися неймовірними краєвидами за вікном, вдихати ні з чим незрівнянний запах осіннього листя, спілкуватися з природою, щоб отримати заряд енергії та досягти внутрішнього спокою. А коли за вікном негода, то хочеться загорнутися в теплий плед із горнятком запашного чаю та насолоджуватися цікавою книжкою.

    Пізньої осінньої пори,в рамках Дня нової книги «Затишна осінь з книгою», у бібліотеці-філії №2 відбувся бібліофреш «Книги з осіннім настроєм».

    Бібліотекарка Ірина Тупчій підготувала для шанувальників книг огляд літературних новинок, запропонувавши зосередитись на перевагах меланхолійної пори року.

    Під час заходу читачі мали змогу відкрити для себе нові імена українських та зарубіжних авторів. Учасники зустрічі мали змогу поспілкуватися, поділитися своїми читацькими уподобаннями та «літературними відкриттями» і, звісно, взяти на «дегустацію» новинки, що сподобались.

    Читачі – учні 5 класу Білоцерківської гімназії-початкової школи №13 стали учасниками коментованої книжкової виставки «Осінній листопад новинок». Завідувачка книгозбірнею Світлана Линник ознайомила дітлахів із книжковими новинкамиз яскравими обкладинками на будь-який читацький смак.

    Запрошуємо до читання, яке дарує радість і приємні миті. Дізнатися про наявність нових надходжень можливо за допомогою електронного каталогу на сайті «Бібліотеки Білої Церкви» за посиланням https://library-service.com.ua:8443/kvbcmb/

     

    Олена Буяненко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше