• Стежками любові й доброти Тетяни Строкач

    Стежками любові й доброти Тетяни Строкач Стежками любові й доброти Тетяни Строкач Стежками любові й доброти Тетяни Строкач Стежками любові й доброти Тетяни Строкач Стежками любові й доброти Тетяни Строкач

    На початку листопада у Білоцерківській гімназії-початковій школі №22 відбулася творча зустріч четвертокласників – читачів бібліотеки-філії №2 із сучасною поеткою, педагогинею, справжньою патріоткою рідного слова та краю Тетяною Строкач.

    Завідувачка шкільною бібліотекою Ніна Кваша зазначила, що Тетяна Тезіславівна у своїй творчості вміє знайти чарівний ключик до кожної дитини. Щоб порадувати гостю, дітлахи декламували її вірші зі збірок «Краплинки доброти» і «Веселковий дивосвіт».

    Під час заходу присутні насолоджувалися творчістю талановитої авторки. Юні читайлики поринули у чарівний світ поезії, активно брали участь у літературних іграх, відгадували загадки. Затамувавши подих, малеча з цікавістю слухала колискову на слова Тетяни Строкач із книги «Соняховий лев» за допомогою QR-коду. З книжкової розкладки «Веселковий дивосвіт» дітвора мала змогу познайомитися з книгами авторки, які можна почитати, завітавши до бібліотеки-філії №2. Пані Тетяна також ознайомила з віршами, лічилками, загадками, які можна знайти в численних випусках дитячих журналів, а саме «Котя малюк», «Колобочок», «Пізнайко», «Джміль», «Крилаті» та ін.

    Тетяна Тезіславівна – творча й багатогранна особистість, яка своєю творчістю примножує національні традиції виготовлення ляльки-мотанки і популяризує їх. Майстриня представила учасникам зустрічі власноруч створені чудові роботи та розповіла, що для виготовлення мотанок використовує різноманітний матеріал – нитки, клаптики тканини, осіннє та кукурудзяне листя, трави тощо. У свої витвори мистецтва майстриня вкладає свою душу, завдяки чому вони мають позитивну енергетику і стають оберегами для воїнів ЗСУ.

    Світлана Линник.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше