• Письменницька родина Гаїв

    Письменницька родина Гаїв Письменницька родина Гаїв Письменницька родина Гаїв Письменницька родина Гаїв Письменницька родина Гаїв

    27 жовтня, саме в День української писемності та мови, фахівчині книгозбірні №3 КЗ БМР Білоцерківська ЦБС ім. Петра Красножона для широкого загалу користувачів провели День бібліографії «Білоцерківські Гаї», присвячений творчості та життєвій долі талановитих білоцерківців, членів Національної спілки письменників України, лауреатів міжнародних, всеукраїнських, обласних та міських літературних конкурсів, видавцям, упорядникам, редакторам та громадським діячам Анатолію та Галині Гай. Гарним дороговказом для бібліотекарів став бібліографічний покажчик «Набуток зрілого таланту», присвячений життю та творчості письменників, який підготував відділ методичної та бібліографічної роботи КЗ БМР Білоцерківська ЦБС ім. Петра Красножона.

    Справжніх митців завжди можна розпізнати серед інших, зважаючи на їхню самобутність і притаманний лише їм особливий стиль і почерк.

    Присутні, постійні читачі книгозбірні, члени клубу «Пролісок», завдяки завідувачці Ксенії Гнуді відкрили для себе маловідомі сторінки життя Анатолія та Галини Гай. Присутні уважно слухали глибокодумні уривки із прозових творів письменників «Блаженна Марія», «Мій час, моя вода» …, які спонукали замислитись про просте і вічне у швидкоплинному житті. Звичайно, лунала і поезія Галини Гай. Адже час немає влади над пам’яттю. Вірші читали учасники зустрічі та працівниці бібліотеки.

    Школярі із задоволенням ознайомилися з книжковою виставкою «Книги Анатолія Гая у ваш формуляр». Для учнів 2-А класу Білоцерківської гімназії початкової школи №15 пройшли голосні читання оповідання А. Гая «Вужик», ілюстрації до якого створила Олеся Гай.

    За світло душі і щиру любов до людей білоцерківські Гаї варті уваги, світлої пам’яті та пошановування від нас.

     

    Ксенія Гнуда.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше