• Літературні забавлянки від Тетяни Строкач

    Літературні забавлянки від Тетяни Строкач Літературні забавлянки від Тетяни Строкач Літературні забавлянки від Тетяни Строкач Літературні забавлянки від Тетяни Строкач Літературні забавлянки від Тетяни Строкач

    Сьогодні у бібліотеці-філії №1 для дітей вирував шалений шквал емоцій, бо вихованці Центрів розвитку дитини «Диволенд» і «MY DREAM» знайомилися з відомою дитячою поетесою, педагогинею Тетяною Строкач та її творчістю. З книжкової розкладки «Літературний портрет» дітвора мала змогу познайомитися з книгами авторки, які має бібліотека: «Веселковий дивосвіт», «Краплинки доброти», колективна збірка «Казкові вечорниці» і твори, надруковані в журналах «Колобочок», «Джміль», «Малятко», «Крилаті», «Котя малюк».

    Оскільки пані Тетяна, завдячуючи своєму чуйному серцю, чудово володіє дитячою аудиторією, то слухачі не тільки уважно слухали вірші у її виконанні, а й активно брали участь в літературних іграх, руханках, відгадували загадки, підтанцьовували під мелодійну колискову зі збірки «Соняховий лев». Естетичну насолоду від спілкування з поеткою отримали всі присутні, бо її твори про добро і утверджують добро.

    Щира розмова користувачів із Тетяною Тезіславівною була схожа на цікаве, змістовне інтерв'ю, де несподіваними були як запитання: «Коли ви вперше написали вірш?», «Який із ваших творів вам найбільше подобається?», «З якими поетами ви знайомі?», так і відповіді.

    Поціновувач читання Богданчик, почувши, що пані Тетяна зустрічалася з Андрієм Кокотюхою, аж ойкнув від задоволення, бо це його улюблений автор.

    Бібліотекарки та виховательки центрів розвитку дитини переконані, що зустріч з Тетяною Строкач, яка своїми творами несе добро і примножує славні українські традиції, залишила в дитячих щирих серцях тепло і радість від спілкування, і надихнула на читання книг.

     

    Олена Крищенко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше