• Набуток зрілого таланту

    Набуток зрілого таланту Набуток зрілого таланту Набуток зрілого таланту Набуток зрілого таланту

    Другий рік минув, як залишили цей світ, увібравши у свої серця болі і тривоги народу, Анатолій Іванович і Галина Семенівна Гай.

    У бібліотеці-філії №2 відбувся День бібліографії «Білоцерківські Гаї», присвячений творчій письменницькій родині білоцерківців. Для користувачів книгозбірні у читальній залі була представлена виставка-вшанування «Набуток зрілого таланту», яка знайомила з бібліографічними матеріалами та творами письменників.

    Завідувачка книгозбірнею Світлана Линник підготувала для членів клубу «Цікаве дозвілля» бібліографічний огляд літератури «Літературними шляхами Анатолія та Галини Гай», ознайомила з творчістю освіченого та обдарованого письменника Анатолія Гая, а також поетичними збірками філософського і ліричного звучання відомої письменниці Галини Гай.

    Для членів клубу «Зарічани» Академії пенсіонерів бібліотекарка Олена Буяненко підготувала літературний портрет «Творчий колорит буття Анатолія Гая», під час якого ознайомила з творчим доробком прозаїка, автора та військового журналіста, адже Анатолій Іванович писав твори переважно військово-патріотичної тематики. Олена Сергіївна прочитала присутнім кілька статей військового кореспондента про бійців славетної 72-ї ОМБр ім. Чорних Запорожців із видання «Хоробрі хлопці, відважне військо».

    Бібліотекарка Ірина Тупчій запросила членів клубу «Любисток» Академії пенсіонерів на годину поезії «Поетичні ластівки душі Галини Гай». Учасники зустрічі дізналися про життя творчої, натхненної жінки, яке було сповнене багатьма цікавими зустрічами, вагомими здобутками на літературно-мистецькій ниві. Члени клубу зачитали поетичні рядки Галини Семенівни, які об'єднані темою високої і світлої любові до найдорожчих людей та рідної землі.

    «Є Україна і є в Україні ми. Кожен, хто вважає себе українцем, має воювати за Батьківщину, за справедливість, за людську гідність», – таким було життєве кредо Білоцерківських Гаїв.

     

    Світлана Линник.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше