• З книгами до малят

    З книгами до малят З книгами до малят З книгами до малят З книгами до малят

    З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек фахівчині філії №6 здійснили бібліотечний десант у ЗДО №35 «Вербиченька». Бібліотекарки запропонували малечі познайомитися з Тетяною Строкач – педагогом за спеціальністю та дитячою поеткою за покликанням, людиною, обдарованою багатогранним талантом.

    Тетяна Тезіславівна безмежно закохана в свою професію – вихователь, тому не випадково свою творчість присвятила дітям.У її творчому доробку є віршики, засиналочки, лічилки, скоромовки, казки, загадки, кросворди... Вірші пані Тетяни – це любов її великого серця до рідного краю, до дітей. Зустріч з маленькими читайликами є підтвердженням цьому.

    В уявному потязі малеча вирушила до країни поетичного слова Тетяни Строкач. Пані Тетяна познайомила дітвору з книгами-іграшками «Динозаври», «Хто сховався під землею», «Хто сховався у місті». А потім всі дружно «спекли» колобок під час руханки «Колобок», «виростили» ріпку, взявши участь у руханці «Ріпка».

    Учасники зустрічі «побували» в театрі рукавичок та спробували себе у ролі акторів у казці «Колосок». Дітлахи відчули себе справжніми поетами та написали казку «Лисичка і журавель» під час гри «Добав слово». Малюки з цікавістю слухали вірші та казки, які поетка зачитувала з книги «Веселковий дивосвіт».

    Діти добре обізнані з українськими народними казками, бо швидко, активно і правильно відповідали на казкові загадки. А ще, поетка познайомила присутніх зі своїми віршами, надрукованими в дитячих журналах «Колобочок», «Джміль», «Пізнайко», «Крилаті», «Котя Малюк». З великим захоплення і цікавістю малюки переглянули журнали та залюбки взяли участь у загадковій вікторині «Дикі тварини», яку запропонувала їм пані Тетяна. Із завданням малеча справилась на «відмінно»!

    Вірші Тетяни Строкач щирі, наповнені радістю, добром та милосердям, дарують дітям гарний настрій і викликають щасливі посмішки на дитячих обличчях.

    І на завершення зустрічі книга від автора і світлини на згадку.

     

    Надія Гаврилова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше