• Щасливі жінки випромінюють добро…

    Щасливі жінки випромінюють добро…

    (Ювілярки філії №4)

    Роки... Роки... Ніхто не може зупинити їхню стрімку ходу. Та вони не владні над Галиною Іванівною Чередник. Ніхто не скаже, що цій красивій, завжди усміхненій жінці – 60. Вона, як і сорок років тому, коли прийшла на роботу в ЦБС, така ж енергійна і вродлива. Галина Іванівна вміє вислухати кожного книголюба, порадити, навчити. За це її дуже люблять читачі-діти. А ще Галина Іванівна добра матуся і бабуся.

    Горнуться до мами дві донечки – Юля й Оля. Та найбільше своєї любові віддає вона улюбленим онукам: Назарчику, Евеліні і Златі.

    Поважають працівники бібліотеки свою колегу за її щирість, оптимізм і готовність завжди прийти на допомогу. А ще вона вправна в роботі, швидка і безвідмовна у виконанні будь-яких доручень, адже бібліотекар повинен не лише інформувати, а й виховувати словом – до добрим, розумним, вічним.

    Світлана Могорит.

    Мила, добра, красива, розумна, мудра – ці гарні слова про колегу Юлію Харченко. За тривалий час нашого знайомства вона майже не змінилася. Пам’ятаю її на першому курсі тоді ще інституту культури. Активна, креативна, добре навчалася, в усьому намагалася бути першою. Юля була схожа на молоду вчительку. І це не дивно. Вчителькою була її, мама Марія Пилипівна, яка виховувала єдину донечку в любові і строгості, навчала всім життєвим премудростям і привчала до сільської роботи.

    Все у нашому з Юлею Віталіївною житті відбувалося паралельно: заміжжя, народження синів, професійна діяльність.

    Пані Юля тривалий час працювала методистом районної бібліотеки, де активно підтримувала зв’язки з громадськістю, а також опікувалася талановитими дітьми району, а ще звіти, плани, методичні розробки і рекомендації.

    З 2019 року Юлія Віталіївна працює у бібліотеці сімейного читання, де відразу заявила про себе, як про справжнього знавця своєї справи. Чекають на зустріч з нею читачі старшого віку, щоб поговорити, поділитися думками про прочитане, отримати підказку у виборі книг. Люблять Юлію Харченко читачі-діти. На кожну зустріч з членами клубу «BookLand» вона випікає дивовижні смаколики, бо крім названих чеснот, має ще одну – є дуже файною господинею, вміє гарно готувати і випікати.

    Гордиться пані Юля синами-соколами – Віталієм і Дмитром, переймається турботами внуків, а щоп’ятниці поспішає в село до стареньких батьків, щоб обійняти, підтримати, допомогти, відчути себе хоч і дорослою, але дитиною.

    Є люди, якізустрівшись одного разу на життєвому шляху, залищаються вірними друзями на довгі роки. Я дякую Долі, що в моєму житті такою людиною є Юлія Віталіївна.

    Колектив бібліотеки щиро вітає пані Юлю з ювілеєм! Бажаємо здоров’я міцного, щастя безмежного, друзів вірних, долі прихильної, Божого благословення, миру і перемоги!

    Катерина Волинець.

    Якщо б мене запитали про те яким має бути ідеальний бібліотекар, то в уяві постає образ Катерини Василівни Волинець – завідувачки бібліотекою-філією №4 сімейного читання.

    Будь-яке питання, що стосується нашої професії, Катерина Василівна знає досконало. Ці фундаментальні знання вона здобула, навчаючись у Київському училищі культури, яке закінчила з відзнакою. Далі було навчання в інституті культури, де також була активісткою, бо дуже відповідальна. Всі доручені їй справи виконує сумлінно, тому очолювана нею бібліотека завжди серед кращих.

    Катерина Василівна зуміла так організувати роботу колективу, що кожен працівник іде на роботу як «на свято» та із задоволенням працює з повною віддачею. Та не тільки професійними якостями привертає до себе увагу Катерина Василівна. Вона любляча матуся, уважна свекруха та ніжна турботлива бабуся. Пані Катерина всю любов і турботу вклала в єдиного сина Євгенія, який став її гордістю та захисником. Завдяки відмінним людським якостям стала другою мамою для невістки Лесі. А що до внуків, то більш турботливої бабусі годі й шукати. Всі питання , що стосуються навчання, Даня вирішує тільки з бабусею. Маргаритка навчилась читати з бабусею. Війна розділила сім’ю, та спілкування телефоном продовжується щодня.

    Тож бажаємо нашій завідувачці довгоочікуваної перемоги та миру, щоб рідні люди нарешті були разом. Будьте здорові, Катерино Василівно, та ще довго очолюйте наш колектив!

    Юлія Харченко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше