• Великий педагог сучасності

    Великий педагог сучасності Великий педагог сучасності Великий педагог сучасності Великий педагог сучасності

    Цьогоріч 28 вересня виповнюється 105 років від дня народження видатного українського педагога, письменника, суспільного діяча, вченого зі світовим ім’ям Василя Олександровича Сухомлинського, який все своє життя присвятив вихованню й навчанню дітей, а його творча спадщина з роками не втрачає своєї актуальності.

    З цієї нагоди теплого погожого дня до бібліотеки-філії №2 завітали учні 5-7 класів Християнського приватного закладу освіти (ХПЗО) «Алетея» на літературні читання «Великий педагог сучасності». Діти переглянули відеопрезентацію про життєвий і творчий шлях видатного вчителя та письменника, відповіли на питання вікторини. Учасники заходу не лише уважно слухали оповідання, а й брали активну участь у їх обговоренні. Найбільше дітям сподобалися мудрі вислови письменника, написані для дітей. Також юні читайлики ознайомилися з пам’яткою «10 «не можна» Василя Сухомлинського.

    Вдало підібрані бібліотекаркою Тетяною Матвієнко цікаві завдання дали дітям можливість не лише пригадати біографію Василя Сухомлинського, а й навчили дітей розпізнавати поняття добра і зла.

    Класні керівники Наталія Пророк та Світлана Краховецька подякували працівницям бібліотеки за дуже корисний для дітей захід.

    Будемо сподіватися, що після цієї зустрічі, чарівна мудрість книжок В.О. Сухомлинського підкаже як правильно поводитися в тій чи іншій ситуації, адже, кожне оповідання розповідає читачам про чуйність у взаєминах між людьми, магічну силу доброти, пробуджує бажання захистити слабшого, допомогти старшим, рости добрими та сміливими людьми.

    Олена Буяненко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше